Zoeken in sites van Expertisenetwerk Bodem en Ondergrond

Bijeenkomst Platform Bronbemalen - 7 juni 2018

Blijven leren, elke dag weer. Vakmanschap verdient voortdurend aandacht. De ambachtskennis van toen moet gekoppeld kunnen worden aan de technologie van het heden en de verwachtingen in de steeds complexere toekomst. Zo blijft het werk boeiend, en de vakman telkens opnieuw inzetbaar.

Het Platform Bronbemalen en Van Kessel Bronbemaling dragen op 7 juni 2018 hun steentje bij aan een duurzaam inzetbare sector en het verkrijgen, inzetten en behouden van goede vakmensen. Dat door te laten zien tot welke grote, complexe projecten vakmensen binnen professionele organisaties in staat zijn. Door het gesprek aan te gaan over de kennis, competenties en vaardigheden die dit vraagt. En door te laten zien welke mogelijkheden er zijn uw eigen ontwikkeling een impuls te geven.

Wij zorgen voor een inspirerende locatie bij de nieuwbouw van de grootste Zeesluis in IJmuiden (inclusief boottocht!) en één van de belangrijkste opleiders in de regio, sprekers namens de belangrijkste opleiders op het gebied van bemalen en best practices uit de bemalingspraktijk. Zorgt u dat u erbij bent op 7 juni. U bent welkom vanaf 11.45 uur!

Locatie: Nova College IJmuiden (Kanaalstraat 7)
Tijd: 11.45 - 16.30 uur

Klik hier voor het programma.

U kunt zich hier aanmelden. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Gerelateerde onderwerpen