Zoeken in sites van Expertisenetwerk Bodem en Ondergrond

Veel variatie in onderwerpen op SIKB Jaarcongres 2016

Onder de titel ‘Bodem, water en archeologie op de schop’ gaat het SIKB Jaarcongres 2016 in op een groot aantal actuele thema’s.

BODEM, WATER EN ARCHEOLOGIE OP DE SCHOP
Bent u klaar voor de toekomst?
29 september 2016
De Reehorst te Ede
Onder de titel ‘Bodem, water en archeologie op de schop’ gaat het SIKB Jaarcongres 2016 in op een groot aantal actuele thema’s. De aanstaande Omgevingswet, de inzet van nieuwe technieken, de digitale informatie-uitwisseling zijn enkele van de invloeden die het werk veranderen.

Op 29 september wordt in de Reehorst hierover informatie uitgewisseld. Plenair met bijdragen van Annemieke Nijhof, algemeen directeur Tauw Nederland, en Jos Bazelmans, senior adviseur Kennis bij de Rijksdienst Cultureel Erfgoed. Zij delen hun visie op de belangrijke trends in onze vakgebieden, en de manier waarop de sector en hun eigen organisaties zich daar op voorbereiden.

En daarna in drie rondes met parallelsessies waarin het werk van de toekomst verder wordt verkend en actuele ontwikkelingen in de certificatieschema's voor bodem, water en archeologie worden besproken.Klik hier voor het programmaboekje en aanmelden.