Zoeken in sites van Expertisenetwerk Bodem en Ondergrond

Vacature directeur SIKB

SIKB zoekt een opvolger voor directeur Walter de Koning, die na twintig jaar de organisatie verlaat. Onder zijn leiding heeft het werkterrein van SIKB zich verbreed van alleen bodemkundig veldwerk naar de volle breedte van het bodemwerk, inclusief grondwater, alsmede bodembescherming, archeologie en datastandaarden. Er is een bruisend en oplossingsgericht netwerk van deelnemers uit het bedrijfsleven en de overheid ontstaan, waarin kwaliteitsborging en kennisoverdracht voor de uitvoeringspraktijk centraal staan.

Voor de invulling van de vacature zoekt SIKB een bruggenbouwer tussen de private en publieke sector. Iemand die verantwoordelijk is voor het met de partners opstellen van kwaliteitsrichtlijnen en concreet kennisdelen. Die op een coachende wijze leiding kan geven aan klein professioneel team, in een dynamische omgeving. Een opvolger met analytische denkkracht, affiniteit met de inhoud en de kwaliteit van de uitvoering.

SIKB heeft JS Consultancy gevraagd om de werving en voorselectie voor deze functie uit te voeren. Alle informatie, sollicitaties of het attenderen op mogelijke kandidaten kunnen worden gericht aan Esther Dijkstra, telefoon 06 - 12570376. 

Reageer op deze functie via www.jsconsultancy.nl/vacatures.
Klik hier voor het complete functieprofiel.