Kennis van kwaliteit in bodembeheer

Aanmelden opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek - juni 2022

Dhr.
Mw.
ja
nee

Annuleringsvoorwaarden

  • Tot twee maanden voor aanvang van de opleiding kan de deelname zonder kosten worden geannuleerd.
  • Daarna is tot één maand voor aanvang 50% van de cursusprijs verschuldigd, ongeacht de reden voor annulering.
  • Vanaf één maand voor aanvang van de opleiding is het volledige bedrag verschuldigd, ongeacht de reden voor annulering.
  • Als u op het laatste moment verhinderd bent mag een ander altijd uw plaats innemen.
  • Afwezigheid en tussentijds beëindigen van de opleiding geven geen recht op terugbetaling. Een verzoek tot omboeking naar een latere cursus wordt verwerkt als annulering plus nieuwe inschrijving. Hierbij is dus ook de annuleringsregeling van toepassing.
  • SIKB behoudt zich het recht voor om de opleiding te annuleren en/of te verplaatsen naar een later moment. Dit zal in de praktijk alleen gebeuren in geval van overmacht of in geval van te weinig deelnemers/inschrijvingen. Eventueel reeds betaalde cursusgelden ontvangt u dan van ons retour.

Maatregelen in het licht van COVID-19 - Laatste update: 4 november 2021
SIKB houdt zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Bij de opleiding wordt uiteraard voldoende afstand bewaard en elke cursist neemt eigen instrumenten mee. De beheerders van onze opleidingslocatie nemen de hygiënemaatregelen uiterst serieus. We gaan er vooralsnog vanuit dat de opleiding in juni doorgang kan vinden. Mocht de lockdown t.z.t. opnieuw zijn ingesteld, dan verzetten wij de opleiding naar een later moment. Schrijft u zich in, dan houden wij u per e-mail op de hoogte.

Gerelateerd