Kennis van kwaliteit in bodem en archeologie

Extra ronde SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek in 2019

Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld. Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld. Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

SIKB organiseert de Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek in principe twee keer per jaar. In 2018 en 2019 hebben de eerste vier opleidingsrondes plaatsgevonden. Vanwege de grote belangstelling tot nu toe, willen wij niet wachten tot 2020 met de vijfde ronde van de opleiding. De eerstvolgende opleidingsronde vindt daarom plaats op 5, 12 en 26 november 2019.

N.B. Of deze extra ronde dit jaar doorgang kan vinden is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. U kunt zich hier aanmelden. Doe dit s.v.p. vóór 1 oktober 2019; daarna maken wij de balans op en ontvangen de deelnemers definitief bericht of de ronde nog in 2019 door kan gaan of in 2020 plaatsvindt.

De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek is bedoeld voor veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is de opleiding relevant voor personen en organisaties die direct te maken hebben met (de resultaten van) veldwerk voor waterbodemonderzoek, zoals toezichthouders, opdrachtgevers, projectleiders en adviseurs.