Kennis van kwaliteit in bodem en archeologie

SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek – inschrijving nu geopend!

Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld.
Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld.

Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

De opleiding is bedoeld voor veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is de opleiding relevant voor personen en organisaties die direct te maken hebben met (de resultaten van) veldwerk voor waterbodemonderzoek, zoals toezichthouders, opdrachtgevers, projectleiders en adviseurs.

De eerste opleidingsronde vindt plaats op dinsdag 22 mei (dag 1), dinsdag 29 mei (dag 2) en dinsdag 5 juni 2018 (dag 3) in Gouda.
Het maximale aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich wel aanmelden voor de reservelijst. Wellicht kunt u bij annulering dan alsnog aansluiten en we houden u dan op de hoogte van volgende opleidingsronde's. 

We bieden drie ‘profielen’ aan:
A. Totaal, dus bemonsteren én peilen: dag 1, 2 en 3;
B. Alleen Bemonsteren t.b.v. waterbodemkwaliteit: dag 1 en 2;
C. Alleen Peilen t.b.v. baggervolumebepalingen: dag 1 en 3.

Investering
De investering voor de volledige cursus (3 dagen) bedraagt 500 euro excl. btw per persoon. De investering voor 2 dagen bedraagt 380 euro excl. btw per persoon.

Voor meer informatie over de opleiding, kunt u hier de brochure downloaden. Om direct aan te melden klikt u hier.

Gerelateerde onderwerpen: