Kennis van kwaliteit in bodembeheer

Ideeën voor integraal werken

Integraal werken: nut en noodzaak staan nauwelijks ter discussie, maar hoe doe je dat (goed)?

Integraal werken: nut en noodzaak staan nauwelijks ter discussie, maar hoe doe je dat (goed)? Dat blijkt voor bijna iedereen in praktijk een lastige vraag. In de brochure “ideeën voor integraal werken” vertellen diverse mensen over integraal werken bij bodem, water en archeologie. Dat levert inspirerende interviews op en tegelijk allerlei praktijktips
Ideeën voor integraal werkenIntegraal werken: nut en noodzaak staan nauwelijks ter discussie, maar hoe doe je dat (goed)? Dat blijkt voor bijna iedereen in praktijk een lastige vraag. “Integraal werken” was daarom het thema van het SIKB-jaarcongres op 6 oktober 2010 in Den Bosch.
In de brochure “ideeën voor integraal werken” vertellen diverse mensen over integraal werken bij bodem, water en archeologie. Dat levert inspirerende interviews op en tegelijk allerlei praktijktips voor gebiedsontwikkeling, beleid, locatie-ontwikkeling, vergunningverlening en informatiebeheer. Ook de resultaten van de discussies tijdens de diverse workshops van het SIKB-congres zijn in de brochure verwerkt. En als er iets duidelijk wordt uit deze vele bijdragen, dan is het wel dat vakgenoten bij bodem, water en archeologie elkaar en andere sectoren kunnen inspireren en versterken. Op vele onderwerpen.
SIKB levert met deze brochure graag een bijdrage aan die wederzijdse inspiratie en versterking. Bestellen