Kennis van kwaliteit in bodembeheer

Opleiding veldwerk waterbodemonderzoek

Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld. Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld.
Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

De opleiding is bedoeld voor veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is de opleiding relevant voor personen en organisaties die direct te maken hebben met (de resultaten van) veldwerk voor waterbodemonderzoek, zoals toezichthouders, opdrachtgevers, projectleiders en adviseurs.

SIKB organiseert de Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek in principe twee keer per jaar. De eerstvolgende opleidingsronde vindt plaats op 7, 14 en 21 september 2021 in Gouda. U kunt zich hier aanmelden.

Om een indruk te krijgen van wat de opleiding veldwerk waterbodemonderzoek inhoudt bekijk de korte video hieronder.


Investering
De investering voor de cursus (3 dagen) bedraagt 895 euro excl. btw per persoon.

Gerelateerde onderwerpen:

Maatregelen in het licht van COVID-19 - Laatste update: 30 april 2021
SIKB houdt zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Bij de opleiding wordt uiteraard voldoende afstand bewaard en elke cursist neemt eigen instrumenten mee. De beheerders van onze opleidingslocatie nemen de hygiënemaatregelen uiterst serieus. We gaan er vooralsnog vanuit dat de opleiding in september doorgang kan vinden. Mocht de lockdown t.z.t. nog niet zijn opgeheven, dan verzetten wij de opleiding naar een later moment. Schrijft u zich in, dan houden wij u per e-mail op de hoogte. De factuur voor de cursus ontvangt u ca. 1 maand voor aanvang van de cursus, en versturen wij uiteraard pas als zeker is dat de opleiding definitief door kan gaan.

Gerelateerd