Kennis van kwaliteit in bodem en archeologie

Opleiding veldwerk waterbodemonderzoek

Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld. Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld. Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

De opleiding is bedoeld voor veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is de opleiding relevant voor personen en organisaties die direct te maken hebben met (de resultaten van) veldwerk voor waterbodemonderzoek, zoals toezichthouders, opdrachtgevers, projectleiders en adviseurs.

SIKB organiseert de Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek in principe twee keer per jaar. Voor 2024 is 1 ronde ingepland op 4, 11 en 18 juni in Gouda. De 2e ronde is in november, zodra de data bekend zijn worden ze hier vermeld.

U kunt zich hier aanmelden.

Om een indruk te krijgen van wat de opleiding veldwerk waterbodemonderzoek inhoudt bekijk de korte video hieronder.


Investering
De investering voor de cursus (3 dagen) bedraagt 1.025,00 euro excl. btw per persoon. Voor meer informatie over de opleiding kunt u hier de brochure downloaden.

Gerelateerde onderwerpen: